Cazare Viena

  • cazare viena
  • cazare ieftina
  • viena ieftina
  • camere viena
  • camere ieftine
Despre noi

vienaViena a ajuns un fel de drept al turistului roman, o statie obligatorie catre Vest, un fel de "must have and must see" al portofoliului de vacanta.

Toate acestea fiind spuse, cum v-ati simti daca, fiind plecat in vacanta la Viena, realizati ca atmosfera calda si familiala de acasa v-a insotit pana in locul unde va veti petrece sejurul?
Si ce mai puteti spune daca aceasta dureaza si pe intreaga dumneavoastra sedere?
Eii …Pare un vis? Nu puteti sti niciodata daca toate acestea sunt posibile dar sa fiti sigur de un lucru si anume la Pensiunea Alexonia noi vom face totul ca acest vis sa devina realitate.
semineu pensiuneAlexonia este o pensiune de 4* recent inaugurata care va asigura o atmosfera intima si primitoare. Indiferent de anotimp, sederea la pensiunea noastra este cea mai buna recompensa dupa ce calatoria dumnevoastra a atins destinatia.
Pensiunea Alexonia va pune la dispozitie camere modern utilate cu baie proprie, atent amenajate pentru ca timpul dumnevoastra petrecut la noi sa ramana o amintire placuta, sperand sa va reintoarceti de cate ori veti avea ocazia.
Deasemenea va pune la dispozitie o sala de mese generoasa in care puteti lua micul dejun intr-o atmosfera familiara. Seara puteti socializa sau impartasi din experientele avute la gura semineului special conceput pentru serile in care starea dumnevoastra sufleteasca va dori acest lucru.
Va asteptam cu drag!